Türk Anneler Derneği Rasime Polat İlkokulu

Emniyet Caddesi, Hamidiye Mah. 258. sk. HALİLİYE / Şanlıurfa
Vizyon
Aktif öğrenme ile öğrenci yetiştirmeyi amaç edinen, geleceğe yön veren, il bazında ilkleri ve enleri çıkaran, gelişime ve değişime açık, ideali olan, bulunduğu çevrede tercih edilen okul olmak.
Misyon
MİSYONUMUZ Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, toplumsal sorunlara duyarlı, çevreye ve doğaya saygılı, sosyal yönleri gelişmiş, geleceğe ümitle bakabilen, sanata duyarlı, akademik başarıları yüksek, sürekli yükselmek ve yükseltmek için çaba gösteren nesiller yetiştirmek.
Başarılar
TEMEL DEĞERLERİMİZ *Atatürk ilke ve inkılaplarını esas alırız. *Öğrencilerimizin geleceğinin bizim geleceğimiz olduğuna inanırız. *Başarının takım çalışması olduğuna inanırız. *Bireyleri maddi zenginlikleri ile değil, ahlaki ve insani yönleriyle değerlendiririz. * Yaşam boyu öğrenme felsefesini benimseriz. * Doğru ve etkili bir iletişimin eğitimde başarıyı artıracağına inanırız. * Farklılığın zenginlik olduğuna inanırız. * “BEN” yerine “BİZ” felsefesini benimseriz. * Yönetimde şeffaf olmayı esas alırız. *Mesleki ve kişisel dayanışmaya inanırız. *Katılımcılığa önem veririz. *Gelişen teknolojiyi takip ederiz. * Topluma yararlı bireyler yetiştiririz. * Eğitimde toplam kalite uygulamalarına önem veririz. * Dürüstlük temel değerimizdir. *Paydaşlarımızın düşüncelerine önem veririz.
08.30-14.20
HER TÜRLÜ ULAŞIM VAR (11 ve 12 Nolu Otobüsler okulunun yakınından geçer )
YENİŞEHİR HAMİDİYE MAH 258 SOK HALİLİYE/ŞANLIURFA
MERKEZ
Futbol ve Basketbol Turnuvaları düzenlenmektedir.